Sted:     Centralkirken, Vetrlidsallmenningen 8 (ved Fløibanestasjonen) Bergen
Tid:        Fra søndag 10. mars kl 17 til lørdag 16. mars kl 13.
Vi møtes hver dag fra  kl 08:30 – ca 18:00
Pris:       Kr 3000,- (skolepenger, lunsj, kaffe, te etc)
Lærere: Dass og Rani Supperamaniam & Richard Jones
Vertskap:  Gro og Kåre Stusdal – kaare.stusdal@gmail.com
Ellen og Bruce McKibben – mckibben@barbeint.no

Hva er en A-skole?
En A-skole er en skole om Guds Farshjerte. De fleste av oss har kunnskap i hodet om at Gud er far og elsker oss. En A-skole gir oss muligheten til å erfare at vi er hans elskede sønner og døtrer. Det er grundig bibelundervisning om Guds farskjærlighet til deg.  Du får også tid og ro til å fordøye det Gud underviser i ditt hjerte.

Jesus hadde et hjerteforhold til Gud, som sønn av sin far. Johannesevangeliet viser at det Jesus sa og gjorde, var det Hans Far hadde sagt at han skulle si og gjøre. A-skole konseptet er en del av Fatherheart Ministries, som holder til på New Zealand.
Det holdes mange A-skoler verden over hvor det er flere som underviser. Rammeverket for en A-skole er det samme over alt, men Gud ved sin Hellige Ånd gjør hver skole til noe unikt for deltakerne.

All undervisning bygger på hverandre og det er derfor viktig at du er med på alle undervisningsbolker. Så du må sette av hver dag, hele uka, for å være med. Undervisningen skjer hovedsakelig på engelsk, med tolking til norsk.

Vitnesbyrd
Kay-Morten, en tidligere deltaker skriver:

Jeg har hørt mange Guds Farshjerte undervisninger, og blitt rikt velsignet av de. Men aldri har jeg opplevd et slikt Guds nærvær, og en så solid undervisning som det Dass og Rani gav på A-skolen jeg tok i 2017.

Det kostet meg og familien mye å ta fri en hel uke, reise bort fra barna og sette av så mye tid til et slikt møte med Gud. Men det var verdt det!

De første dagene gråt jeg mye og gikk dypere enn noen gang i min identitet som et Guds barn. Resten av uka kjente jeg hvordan salvelsen, lovsangen, undervisningen, den lette tonen til Dass og Rani, atmosfæren og ikke minst det tydelige Guds nærværet fylte meg, løftet meg opp, forfrisket meg og satte meg trygt i min himmelske Fars fang.

Å oppleve Gud som far, og bli betjent gjennom en slik skole, er som å få på plass en hjørnestein alt annet i livet kan hvile på. Barna fikk hjem en bedre far. Kona fikk hjem en fornyet mann. Og selv fikk jeg en trygghet om at jeg er elsket, jeg fikk hvile, og jeg fikk tid sammen med pappa Gud som jeg sårt trengte.

Det var mange slags deltagere på A-skolen. Utbrente ledere, folk som søkte hvile, noen som bare lengtet etter å få være med Far, andre som hørte budskapet og erfarte det for første gang. Det gav meg også mye, at vi var så ulike, men sammen kunne få være ekte og ta imot det Gud hadde for oss og som mange av oss virkelig trengte.

Om lærerne

Dass og Rani Supperamaniam fra Malaysia har arbeidet flere år som misjonærer blant annet i Afrika. Siden 2011 Har de vært tilknyttet Fatherheart MInistries. De reiser verden rund og holder A-skoler og Guds Farshjerte weekender. De er også ledere av en 3 måneders skole som Fatherheart Ministries holder på New Zealand hvert år (INS – Growing in sonship). De har vært i Norge og i Bergen ved flere anledninger og har fått et hjerte for byen landet.

Påmelding: Sendes pr epost til Bruce McKibben: mckibben@barbeint.no
Påmeldingsgebyr kr 300.- (refunderes ikke) innbetales til konto 9722.35.85500
Restbeløpet kr 2700.- betales innen 6.mars 2019

Vi gleder oss til å se deg!
Hilsen vertskapet
Gro og Kåre, Ellen og Bruce

A-skole Bergen 10.-16- mars 2019