Sted Lervik Gard, Bygstad (v/ Førde)
Tid. Fra Fredag 18. september kl. 17 til torsdag 24. september kl. 14 Vi møtes hver dag fra kl 9.
Pris: uten overnatting (inkl. ett måltid pr. dag) Kr 2300.- Med overnatting(fullpensjon) kr 5000.-
Lervik Gard (lervikgard.no) ligger i vakre Bygstad i Vestland fylke. Ca. 30 minutter å kjøre fra Førde. Førde flyplass, Bringeland ligger i Bygstad, og betjenes av Widerøe med avganger til/fra Oslo og Bergen.

Hva er en A-skole?
En A-skole er en skole om Guds Farshjerte. De fleste av oss har kunnskap i hodet om at Gud er far og elsker oss. En A-skole gir oss muligheten til å erfare at vi er hans elskede sønner og døtrer. Det er grundig bibelundervisning om Guds farskjærlighet til deg. Du får også tid og ro til å fordøye det Gud underviser i ditt hjerte.
Jesus hadde et hjerteforhold til Gud, som sønn av sin far. Johannesevangeliet viser at det Jesus sa og gjorde, var det Hans Far hadde sagt at han skulle si og gjøre. A-skole konseptet er en del av Fatherheart Ministries, som holder til på New Zealand. Det holdes mange A-skoler verden over hvor det er flere som underviser. Rammeverket for en A-skole er det samme over alt, men Gud ved sin Hellige Ånd gjør hver skole til noe unikt for deltakerne. All undervisning bygger på hverandre og det er derfor viktig at du er med på alle undervisningsbolker. Så du må sette av hver dag, hele uka, for å være med. Undervisningen skjer på norsk med mulighet for tolking til engelsk.

Lærere:
Unni og Olav Slåtten har båret åpenbaringen om Guds Farshjerte i en årrekke og vært sentrale i å ta dette budskapet til Norge. Mye av tiden går til å undervise i og lede A-skoler i Norge, Danmark og Kenya. De har fem barn, åtte barnebarn. Undervisning på norsk, med engelsk oversettelse.

Mere info og Påmelding til: mckibben@barbeint.no
Betaling skjer til konto 3624.07.64223
Påmeldingsgebyr (refunderes ikke) : kr350.-

A-Skole i Bygstad (v/Førde) 18. – 24. september 2020