Velkommen til A-skole på Notodden  –  7.-12.mai 2024
  • Sted: Hjertehuset på Notodden
  • Tid: 7-12 mai 2024
  • Priser:  Kr 2900,- (mer informasjon under «Påmelding» nederst på siden)
Hva er en A-skole?
En A-skole er en skole om Guds Farshjerte. De fleste av oss har kunnskap i hodet om at Gud er far og elsker oss. En A-skole gir oss muligheten til å erfare at vi er hans elskede sønner og døtrer. Det er grundig bibelundervisning om Guds farskjærlighet til deg.  Du får også tid og ro til å fordøye det Gud underviser i ditt hjerte.

Jesus hadde et hjerteforhold til Gud, som sønn av sin far. Johannesevangeliet viser at det Jesus sa og gjorde, var det Hans Far hadde sagt at han skulle si og gjøre. A-skole konseptet er en del av Fatherheart Ministries, som holder til på New Zealand. Det holdes mange A-skoler verden over hvor det er flere som underviser. Rammeverket for en A-skole er det samme over alt, men Gud ved sin Hellige Ånd gjør hver skole til noe unikt for deltakerne.

All undervisning bygger på hverandre og det er derfor viktig at du er med på alle undervisningsbolker. Så du må sette av hver dag, hele uka, for å være med.

Vitnesbyrd
Kay-Morten, en tidligere deltaker skriver:

Jeg har hørt mange Guds Farshjerte undervisninger, og blitt rikt velsignet av de. Men aldri har jeg opplevd et slikt Guds nærvær, og en så solid undervisning som det Dass og Rani gav på A-skolen jeg tok i 2017. Det kostet meg og familien mye å ta fri en hel uke, reise bort fra barna og sette av så mye tid til et slikt møte med Gud. Men det var verdt det!

De første dagene gråt jeg mye og gikk dypere enn noen gang i min identitet som et Guds barn. Resten av uka kjente jeg hvordan salvelsen, lovsangen, undervisningen, den lette tonen til Dass og Rani, atmosfæren og ikke minst det tydelige Guds nærværet fylte meg, løftet meg opp, forfrisket meg og satte meg trygt i min himmelske Fars fang.

Å oppleve Gud som far, og bli betjent gjennom en slik skole, er som å få på plass en hjørnestein alt annet i livet kan hvile på. Barna fikk hjem en bedre far. Kona fikk hjem en fornyet mann. Og selv fikk jeg en trygghet om at jeg er elsket, jeg fikk hvile, og jeg fikk tid sammen med pappa Gud som jeg sårt trengte.

Det var mange slags deltagere på A-skolen. Utbrente ledere, folk som søkte hvile, noen som bare lengtet etter å få være med Far, andre som hørte budskapet og erfarte det for første gang. Det gav meg også mye, at vi var så ulike, men sammen kunne få være ekte og ta imot det Gud hadde for oss og som mange av oss virkelig trengte.

 

Om lærerne

Unni og Olav Slåtten har båret åpenbaring om Guds Farshjerte i en årrekke og vært sentrale i å ta dette budskapet til Norge. Mye av tiden går til å undervise i og lede A-skoler i Norge, Danmark og Kenya. De har fem barn, åtte barnebarn.

 

 

 

Gunnar og Ingrid Dehli. Gunnar ble kjent med Jesus som barn. I tenårene og erfarte han å bli fylt av Den Hellige Ånd, noe som satte ham i brann for Gud. Noen betydningsfulle hendelser da han var tidlig i tjueåra, skapte en grunnleggende tillit i ham til Gud som Far. Ingrid ble kristen som ung voksen. Etter å ha fått en døv sønn, ble de opptatt av å formidle Fars kjærlighet til døve. Dette åpnet dørene for dem til å tjene blant døve. Da de kom i kontakt med Fatherheart Ministries, fikk de en dypere forståelse av hvordan Far vil vise sin kjærlighet til både døve og hørende. I de senere åra har de holdt Farshjerteskoler sammen i Norge og Gunnar har hatt skoler for døve i flere land, spesielt i Afrika.Gunnar og Ingrid bor i Oslo og de har tre sønner som alle er gift og har gitt dem åtte barnebarn.

Påmelding

Pris: kr 2900,- inkluderer skoleavgift og kost som blir servert på skolen. Lunsj og Middag. Overnatting ordnes av deltagerne selv.
500,- betales ved påmelding. Påmelding gjøres via denne linken: https://pameldinger.no/e/qxtdyi Resterende beløp 2400,- betales senest 30.April til konto nr :2610 17 97715
Ved spørsmål kan det sendes epost til Steinar/Bente:  post@hjertehuset.org
Noen muligheter for overnatting er:
Notodden Hotel
Brattrein Hotel
Notodden Camping
Notodden bobilcamping
Airbnb.no
A-skole på Notodden 7-12 mai 2024