• Sted: Holu Fjellstue, Ål i Hallingdal
  • Tid: Høsten 2021 12-17. september
  • Priser:   Kr 5.100,- som dekker alt – dvs skolepenger, kost og losji
    Priser oppdelt dersom man vil ordne kost og/eller losji selv er:

    • Seminarvgift: 2.300,-
    • Kost og losji: 2.800,-

Hva er en A-skole?
En A-skole er en skole om Guds Farshjerte. De fleste av oss har kunnskap i hodet om at Gud er far og elsker oss. En A-skole gir oss muligheten til å erfare at vi er hans elskede sønner og døtrer. Det er grundig bibelundervisning om Guds farskjærlighet til deg.  Du får også tid og ro til å fordøye det Gud underviser i ditt hjerte.

Jesus hadde et hjerteforhold til Gud, som sønn av sin far. Johannesevangeliet viser at det Jesus sa og gjorde, var det Hans Far hadde sagt at han skulle si og gjøre. A-skole konseptet er en del av Fatherheart Ministries, som holder til på New Zealand. Det holdes mange A-skoler verden over hvor det er flere som underviser. Rammeverket for en A-skole er det samme over alt, men Gud ved sin Hellige Ånd gjør hver skole til noe unikt for deltakerne.

All undervisning bygger på hverandre og det er derfor viktig at du er med på alle undervisningsbolker. Så du må sette av hver dag, hele uka, for å være med.

Vitnesbyrd
Kay-Morten, en tidligere deltaker skriver:

Jeg har hørt mange Guds Farshjerte undervisninger, og blitt rikt velsignet av de. Men aldri har jeg opplevd et slikt Guds nærvær, og en så solid undervisning som det Dass og Rani gav på A-skolen jeg tok i 2017. Det kostet meg og familien mye å ta fri en hel uke, reise bort fra barna og sette av så mye tid til et slikt møte med Gud. Men det var verdt det!

De første dagene gråt jeg mye og gikk dypere enn noen gang i min identitet som et Guds barn. Resten av uka kjente jeg hvordan salvelsen, lovsangen, undervisningen, den lette tonen til Dass og Rani, atmosfæren og ikke minst det tydelige Guds nærværet fylte meg, løftet meg opp, forfrisket meg og satte meg trygt i min himmelske Fars fang.

Å oppleve Gud som far, og bli betjent gjennom en slik skole, er som å få på plass en hjørnestein alt annet i livet kan hvile på. Barna fikk hjem en bedre far. Kona fikk hjem en fornyet mann. Og selv fikk jeg en trygghet om at jeg er elsket, jeg fikk hvile, og jeg fikk tid sammen med pappa Gud som jeg sårt trengte.

Det var mange slags deltagere på A-skolen. Utbrente ledere, folk som søkte hvile, noen som bare lengtet etter å få være med Far, andre som hørte budskapet og erfarte det for første gang. Det gav meg også mye, at vi var så ulike, men sammen kunne få være ekte og ta imot det Gud hadde for oss og som mange av oss virkelig trengte.

Om lærerne

Unni og Olav Slåtten har båret åpenbaring om Guds Farshjerte i en årrekke og vært sentrale i å ta dette budskapet til Norge. Mye av tiden går til å undervise i og lede A-skoler i Norge, Danmark og Kenya. De har fem barn, åtte barnebarn.

 

 

Gunnar Dehli ble kjent med Jesus som barn. I tenårene og erfarte han Den Hellige Ånds dåp som satte ham i brann for Gud. Noen betydningsfulle hendelser da han var tidlig i tjueåra, skapte en tillit i ham til Gud som Far. Det var imidlertid ikke før han kom i kontakt med Fatherheart Ministries i 2011 at han begynte å erfare Gud som sin Far. Etter å ha fått en døv sønn, mottok Gunnar et spesielt kall fra Gud om å formidle Fars kjærlighet til døve. Dette åpnet dørene for ham og hans kone Ingrid til å tjene blant døve. Da han senere erfarte Fars kjærlighet personlig, fikk han en dypere forståelse av hvordan Far vil vise sin kjærlighet til både døve og hørende. Gunnar og Ingrid har tre sønner som alle er gift og har gitt dem syv barnebarn.

Påmelding

Sendes pr epost til Helge Svanaasen: helge.svanaasen@gmail.com

Påmeldingsgebyr kr 300.- (refunderes ikke) innbetales til konto 2320.20.70205 – merk med A-skole og ditt navn. Restbeløpet betales innen 10. august

Mer informasjon og påmelding til Helge Svanaasen:
e-post: helge.svanaasen@gmail.com
Tlf: +47-91 82 08 96

Vi gleder oss til å se deg!

A-skole, Ål i Hallingdal, 12-17 september 2021