Bli med på en helg der du får oppdage mer av hvem du egentlig er: din himmelske Fars datter / sønn. En helg der vi samles på en vakker gård ovenfor Gjøvik – bokstavelig talt i Guds frie natur – med fantastisk utsikt over Mjøsa. Her skal du få oppdage mer av din sanne identitet – den identiteten som tåler alt og som gir deg det solide fundament du trenger for å møte alle utfordringer i livet og som gir deg mot og styrke til å følge Gud i alt det du er kalt til. For du er kalt til et liv i frihet med mening og glede og trygghet slik at du kan leve ut det livet din Far inviterer deg med i!

Det blir tid til undervisning, lovsang, samtaler og forbønn. Til å undervise har vi med oss blant annet Tobias Wessel og Olav Slåtten.

Det er Fatherheart Ministries som inviterer til denne helgen på gården til Olav og Unni Slåtten. De har reist og fokynt dette budskapet i mange år og vært med å lede mennesker over hele verden til sin sanne identitet – og hjulpet de å finne veien hjem –  til Far i Jesus (Joh. 14:6)

Pris 750 pr pers, maksimum 50 deltakere

Klikk her for Påmelding

Guds farshjerte Unge voksne Weekend (fra 18 år) Gjøvik 5-7. juli 2024